top of page
IMG_4142.HEIC
Papier_2.png

Liefde Is Geen Excuus

Project ‘Liefde is geen excuus’ zet zich in voor het bespreekbaar maken van toxische relaties bij jongeren vanaf 15 jaar. Op een laagdrempelige en actieve manier zetten we jongeren aan om na te denken over hun relaties. Doormiddel van een videocampagne krijgen jongeren de kans om hun opinies, bedenkingen en ervaringen te delen in een veilige omgeving. De stemmen van jongeren staan centraal. Op deze wijze wordt er een dialoog geopend over toxische relaties bij jongeren.

Met de hulp van JEZ! Jong en Zot* kunnen we ons project waar maken!​

* JEZ! Jong en Zot is de grootste goededoelenactie voor en door jongeren. Gesteund door VTM, Q-Music, Het Laatste Nieuws en Belfius.

Een videocampagne waar jongeren zelf aan het woord worden gelaten over toxische relaties.

Jongeren hebben vaak foute concepties over toxische relaties. Iedereen weet dat een relatie waar fysiek geweld is, geen gezonde relatie is. Toxische relaties daarentegen worden gekenmerkt door subtiel gedrag dat een invloed heeft op het emotionele. Ze zijn moelijker te herkennen. Net voor jongeren is het belangrijk dat zij weten wat toxische relaties zijn, hoe ze deze kunnen herkennen en vooral hoe ze ermee kunnen omgaan. Door jongeren aan het woord te laten en de video’s te verspreiden op sociale media, willen we een eerste stap zetten in het creëren van een dialoog.

Papier_2.png

Liefde Is Geen Excuus 🎬

Heb jij zin om mee te werken?

Wil je graag op camera komen om enkele (algemene) vragen over relaties te beantwoorden? Of liggen je talenten net achter de schermen? Aarzel niet en geef ons een seintje! We kunnen je hulp zeker gebruiken.

Je mag ook steeds een mailtje sturen indien je eerst wat meer informatie wenst!

bottom of page