top of page

Contact

Lovesafely vzw wilt (on)gezonde en gewelddadige relaties bij jongeren bespreekbaar maken.

Hoe is lovesafely vzw ontstaan?

Ik krijg regelmatig vragen van vrienden, kennissen en andere jongeren over dit thema. Door mijn achtergrond in criminologische wetenschappen en ervaring in het werkveld partnergeweld bij volwassenen kon ik hen steeds verder helpen. Enerzijds door informatie te geven, anderzijds door hen de weg naar de juiste hulpverlening te wijzen.

 

Doorheen de voorbije jaren ben ik tot de conclusie gekomen dat ik graag jongeren op een systematische manier van informatie wil voorzien rond dit thema. Ik wil een plek creëren waar ze zelf op zoek kunnen gaan naar antwoorden, waar ze ervaringen van andere jongeren kunnen lezen en waar ze terecht kunnen met hun eigen verhaal.

IMG_8740.png

Samen met enkele gemotiveerde jongeren en jongvolwassenen heb ik daarom in 2022 Lovesafely vzw opgericht. We zijn allemaal enorm gemotiveerd om een verschil te maken voor jongeren. Hen te helpen toxische relaties te vermijden, de signalen te herkennen en vooral toxische relaties te verlaten voordat ze te zware mentale gevolgen hebben veroorzaakt.

IMG_2511.png

Wil je graag samenwerken?

Heb je een leuk idee dat dit platform naar een hoger niveau kan brengen? Wil je gewoon eraan meewerken in het kader van jouw opleiding? Laat het me zeker weten! Wij staan open voor alles en je hulp is zeker welkom.

Wil je graag doneren? 

Dat mag altijd op: BE05 0689 4510 4975

Let's Chat

Social Media

  • Twitter
  • Instagram
  • TikTok

Email

Thanks om Lovesafely vzw te contacteren!

Lovesafely_

bottom of page