top of page

Fundraising 2024! 

Ook in 2024 zijn we een JEZ organisatie. Dit betekent dat we tot 31 maart 2024 geld inzamelen om ons project verder te zetten. Jij kan ons helpen! 

De opbrengst van de loopactie en de verkoop van merch gaat 100% naar het project. Alles wat wij inzamelen zal JEZ verdubbelen!

Image by Mārtiņš Zemlickis

Sponser onze lopers!

Vijf sportievelingen wagen zich op 24 maart 2024 aan de 10km of halve marathon van Gent. Zij lopen ten voordele van Lovesafely. 

Jij kan elke gelopen km van jouw favoriete loper sponseren! Een bedrag naar keuze, alle kleine beetjes helpen ons verder. 👟

white textile on brown wooden table_edited_edited.jpg

Webshop!

Papier_2.png

Wat is Liefde Is Geen Excuus?

Project ‘Liefde is geen excuus’ zet zich in voor het bespreekbaar maken van toxische relaties bij jongeren vanaf 15 jaar. Op een laagdrempelige en actieve manier zetten we jongeren aan om na te denken over hun relaties. Doormiddel van een videocampagne krijgen jongeren de kans om hun opinies, bedenkingen en ervaringen te delen in een veilige omgeving. De stemmen van jongeren staan centraal. Op deze wijze wordt er een dialoog geopend over toxische relaties bij jongeren.

Met de hulp van JEZ! Jong en Zot* kunnen we ons project waar maken!​

* JEZ! Jong en Zot is de grootste goededoelenactie voor en door jongeren. Gesteund door VTM, Q-Music, Het Laatste Nieuws en Belfius.

bottom of page